Vi er et skikkelig seriøst selskap, noe dette bildet tydelig viser.

Dette er Level Up Norge

Fra spillanmeldelser og nyhetsmagasin til podcast, livestreams, let's plays, reportasjer og mye mer – dette er spillredaksjonen Level Up Norge.

Level Up startet som et ukentlig spillmagasin på VGTV i 2011. Det ble en ni sesonger lang feiring av spillmediet i form av anmeldelser, reportasjer, sketsjer og mye mer.

I februar 2016 tok programlederne Karl-Martin Hogsnes og Rune Fjeld Olsen sluttpakker i VGTV og videreførte Level Up som en uavhengig spillsatsing på egen hånd. I all hovedsak finansiert av seerne via crowdfunding-siden Patreon.

I november 2021 gikk Good Game AS inn på eiersiden i Level Up, og vi har nå eget kontor og studio i samme lokale som Good Game. Men Level Up fortsetter som egen satsing og merkevare.

Level Up er en kulturredaksjon med Vær varsom-plakaten som fundament. Blant det faste innholdet vi lager, finner du:

I tillegg produserer vi serier i samarbeid med Good Game og Gamer.no, som Spillskolen. Rune Fjeld Olsen er dessuten fast spillkritiker for NRK.

Level Up AS inkluderer i dag Rune Fjeld Olsen og Karl-Martin Hogsnes, med Frida Danmo og Nicklas Halvorsen på faste avtaler. Espen Pedersen og Jan-Martin Svensen er ansatt på 50 prosent hver, og Danvik-student Sebastian Flå er i praksisplass hos oss fire dager i uken.

I tillegg har vi en flott gjeng med faste freelancere og utvidet Level Up-familie, inkludert Lars Haakon Storm Bakken, Bjørn Magnus Midthaug, Leander Enes, Bendik Borchgrevink, Hans Kasper Storhaug og flere på vei.

Siste fra forsiden