Podcast

Level BackUp #468 – LIVE på Tilt: SKALD, The Rogue Prince of Persia, hotte FIFA 2K25-rykter

Vi smeller til med liveshow på Tilt igjen! Karl er på reise, og blir erstattet av den eminente Andreas Viking – hva synes den norrøn-fantasten om Hellblade II?

Ellers har også Andreas spilt det norske spillet SKALD: Against the Black Priory, som skaper mye buzz i CRPG-kretser. Rune har testet early access-spillet The Rogue Prince of Persia og koser seg med forberedelser til Destiny 2: The Final Shape neste uke.

Vi går også gjennom programmet for pressekonferanser under Summer Game Fest, eller Ikke-E3 om du vil, vi diskuterer rykter om at Take 2 kan ha fått den offisielle FIFA-lisensen, vi er innom Black Ops 6-nyheter og det nå famøse intervjuet med Neil Druckmann og masse mer.

God fornøyelse!

I denne YouTube-versjonen av podcasten ser du Rune spille Warlord’s Ruin-dungeon i Destiny 2, så starten av The Rogue Prince of Persia og til slutt fra starten av PC-versjonen av Ghost of Tsushima.

PS! Dette er egentlig en lyd-podcast. YouTube-versjonen er et resultat av at mange ønsket den.

Liker du tingene vi lager? Har du lyst til at vi skal fortsette med det? I så fall må du gjerne støtte oss på Patreon! http://patreon.com/levelupnorge

Bli med oss live (og se stream-opptak) på http://twitch.tv/levelupnor

Bli med i Discorden vår på http://discord.gg/levelupnorge

HOT HOT HOT! NY MERCH-BUTIKK! http://shop.spreadshirt.no/levelupnorge/

Level BackUp

Siste fra forsiden