Podcast

Level BackUp #465 – Hades 2, Helldivers 2, Xbox-nedleggelser

Karl og Rune klarte ikke å motstå – de har kastet seg ut i early access-utgivelsen av Hades II. Det er muuuuuulig de liker det de ser.

Både Rune og Karl har også anmeldt Another Crab’s Treasure, Rune har testet det norske spillet Seablip, Karl har rundet Yakuza: Like a Dragon og det skjer store greier i Destiny 2 om dagen.

Vi går også gjennom Helldivers II-bråket som har preget siste uke, vi tar for oss Microsofts plutselige og dramatiske nedleggelse av fire spillstudioer (inkludert Arkane Austin og Tango Gameworks) og Bungie har gjort masse innhold gratis tilgjengelig for alle – hva er det viktig å få med seg derfra?

I denne YouTube-versjonen av podcasten ser du først Rune hente Superblack-shaderen i Destiny 2, så spiller han en time med Hades II i early access, så får du noen glimt fra Seablip og til slutt får du et historieoppdrag i den nyeste sesongen av Destiny 2.

PS! Dette er egentlig en lyd-podcast. YouTube-versjonen er et resultat av at mange ønsket den.

Liker du tingene vi lager? Har du lyst til at vi skal fortsette med det? I så fall må du gjerne støtte oss på Patreon! http://patreon.com/levelupnorge

Bli med oss live (og se stream-opptak) på http://twitch.tv/levelupnor

Bli med i Discorden vår på http://discord.gg/levelupnorge

HOT HOT HOT! NY MERCH-BUTIKK! http://shop.spreadshirt.no/levelupnorge/

Level BackUp

Siste fra forsiden