Podcast

Level BackUp #463 – No Rest for the Wicked, Harold Halibut, Yellow Taxi Goes Vroom, Fallout-suksess

Frida, Karl og Rune er samlet i arkade-kjelleren til Tilt rett før vi skal spille inn en diger pilot i etasjen over. Oppdraget, om vi velger å akseptere det: koseprate litt om dataspill og sånt!

Rune er fullstendig hektet på early access-spillet No Rest for the Wicked og han er lei seg for at han ikke liker det nydelige Harold Halibut et hakk bedre. Karl er Karl, og har kost seg med spillet Yellow Taxi Goes Vroom.

Vi er også innom effekten Fallout-serien nå har på spillene den er basert på, vi er innom trøbbel i tårnet for den svenske spillgiganten Embracer, vi gleder oss til de lovende norske spillene Thalassa, Skald og The Holy Gosh Darn, som nå har fått utgivelsesdato alle tre, og mye mer.

I denne YouTube-versjonen av podcasten ser du Rune spille No Rest for the Wicked – opptaket er fra startområdet i spillet, og slutter med den første skikkelige bosskampen.

PS! Dette er egentlig en lyd-podcast. YouTube-versjonen er et resultat av at mange ønsket den.

Liker du tingene vi lager? Har du lyst til at vi skal fortsette med det? I så fall må du gjerne støtte oss på Patreon! http://patreon.com/levelupnorge

Bli med oss live (og se stream-opptak) på http://twitch.tv/levelupnor

Bli med i Discorden vår på http://discord.gg/levelupnorge

HOT HOT HOT! NY MERCH-BUTIKK! http://shop.spreadshirt.no/levelupnorge/

Level BackUp

Siste fra forsiden