Podcast

Level BackUp #456 – Snusmumrikken, Final Fantasy VII Rebirth, Ibelin-premiere, Dune, Fallout på TV

Denne uken er det endelig premiere på den norske dokumentarfilmen Ibelin, som vi anbefaler alle å se. Nå har også Frida fått sett den på førpremiere, og hun anbefaler vannfast sminke hvis du har tenkt deg på kino i helgen.

Det har også kommet et etterlengtet norsk spill denne uka, og Rune har reist til Mummidalen som Snusmumrikken for å sjekke ut om det innfrir forventningene. Frida har fråtset i Final Fantasy VII Rebirth, noe også Karl setter pris på.

Ellers i podcasten blir det dobbelt dose Dune - med både rapport fra Dune Part II på IMAX og presentasjonen av spillet Dune Awakening tidligere denne uka.

Rune har også vært på en digital pressekonferanse for TV-serien basert på Fallout, actionrollespillet No Rest for the Wicked (fra utviklerne av Ori-spillene) seiler frem som en potensiell game of the year-kandidat, Microsoft har vist frem en bunke kommende spill til Xbox.

Og Rune har spilt World of Warcraft. For pokker.

I denne YouTube-versjonen av podcasten ser du Rune spille starten av Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen.

PS! Dette er egentlig en lyd-podcast. YouTube-versjonen er et resultat av at mange ønsket den.

Liker du tingene vi lager? Har du lyst til at vi skal fortsette med det? I så fall må du gjerne støtte oss på Patreon! http://patreon.com/levelupnorge

Bli med oss live (og se stream-opptak) på http://twitch.tv/levelupnor

Bli med i Discorden vår på http://discord.gg/levelupnorge

HOT HOT HOT! NY MERCH-BUTIKK! http://shop.spreadshirt.no/levelupnorge/

Level BackUp

Siste fra forsiden