Podcast

Level BackUp #454 – Shadow of the Erdtree, FFVII Rebirth, Skull and Bones, Lethal Company

Vi har endelig fått den første traileren og lanseringsdatoen til Elden Ring: Shadow of the Erdtree, og både Karl, Rune og Frida sprenger hype-o-meteret.

Karl har dessuten spilt Final Fantasy VII Rebirth, mens Rune har spilt Skull and Bones. Det er mulig det er en liten piratsjø mellom de to opplevelsene.

Men det stopper ikke der! Vi har streamet i over 80 timer i uka som har gått, og har spilt MASSE som det er gøy å snakke om – inkludert det hysterisk festlige Lethal Company, det nydelige Venba, Nightingale, Deep Rock Galactic: Survivor, Tomb Raider Remastered og så videre. Finn frem kaffekoppen og kos deg!

Du får også de største nyhetene fra Nintendo Partner Direct (Monkey Ball!), vi snakker om lanseringen av Xbox-spill på Playstation og Switch og mye mer.

I denne YouTube-versjonen av podcasten ser du opptak fra Nicks stream-gjennomspilling av demoen til Final Fantasy VII Rebirth.

PS! Dette er egentlig en lyd-podcast. YouTube-versjonen er et resultat av at mange ønsket den.

Liker du tingene vi lager? Har du lyst til at vi skal fortsette med det? I så fall må du gjerne støtte oss på Patreon! http://patreon.com/levelupnorge

Bli med oss live (og se stream-opptak) på http://twitch.tv/levelupnor

Bli med i Discorden vår på http://discord.gg/levelupnorge

HOT HOT HOT! NY MERCH-BUTIKK! http://shop.spreadshirt.no/levelupnorge/

Level BackUp

Siste fra forsiden