Podcast

Level BackUp #452 – Ibelin festpremiere, Final Fantasy VII Rebirth, Helldivers 2

Karl og Rune har vært på festpremieren til dokumentarfilmen Ibelin, som forteller livshistorien til Mats Steen og hans World of Warcraft alter ego Ibelin. Det ble en sterk opplevelse!

Karl har også kastet seg over Final Fantasy VII Rebirth-demoen, og elsker det han har sett. Rune har kommet seg til rulletekst i Suicide Squad: Kill the Justice League, han har spilt den første timen av Helldivers 2 (som starter utrolig godt!) og han har fråtset i kule demoer på Førslippfestivalen til Steam.

Vi har dessuten sett dokumentaren om utviklingen av The Last of Us Part II, vi diskuterer hva det betyr at Disney nå har kjøpt seg inn i Epic Games, spekulasjonene om Xbox-spill kan være på vei til Playstation løper løpsk på nett og mye mer.

I denne YouTube-versjonen av podcasten ser du først Rune spille tre demoer fra Steam Next Fest – først ZAU, så Dreamcore og til slutt Balatro.

PS! Dette er egentlig en lyd-podcast. YouTube-versjonen er et resultat av at mange ønsket den.

Spalter:

00:00:00 Velkommen til episode 452
00:03:21 Ibelin festpremiere
00:13:57 Level Ups spilleliste
00:45:46 Ukens anbefaling
00:59:38 Nyheter
01:18:05 Spørsmål og svar

Liker du tingene vi lager? Har du lyst til at vi skal fortsette med det? I så fall må du gjerne støtte oss på Patreon! http://patreon.com/levelupnorge

Bli med oss live (og se stream-opptak) på http://twitch.tv/levelupnor

Bli med i Discorden vår på http://discord.gg/levelupnorge

HOT HOT HOT! NY MERCH-BUTIKK! http://shop.spreadshirt.no/levelupnorge/

Level BackUp

Siste fra forsiden