Podcast

Level BackUp #444 – GTA VI, Avatar, Fortnite, Playstation Portal

Den første traileren for Grand Theft Auto VI har fått hele verden til å gå av hengslene denne uken, og vi dykker ned i våre egne reaksjoner og forventninger i ukens episode av podcasten vår.

Rune har også spilt Avatar: Frontiers of Pandora og Cyberpunk 2077 – på den håndholdte Playstation Portal, til og med! Han er dessuten gjennom Cyberpunk-utvidelsen Phantom Liberty, og er i ekstatisk sjokktilstand etter den opplevelsen.

Apropos sjokk: Karl har kommet til rulletekst i Alan Wake II, og Nick er godt i gang med samme spill. Liker de det like godt som Rune? Fortjener det en nominasjon i kategorien årets beste spill på The Game Awards?

Ellers i podcasten er vi innom de mange, store nyhetene til Fortnite (Lego! Racing! Rytmespill!), det er triste tilstander i Bungie om dagen, vi markerer episode 444, vi har fått ferske detaljer om den kommende Zelda-filmen, The Day Before er endelig lansert (i early access) og mye mer.

God helg!

I denne YouTube-versjonen av podcasten ser du Rune spille Avatar: Frontiers of Pandora på PS5 og mot slutten av podcasten spiller han Cyberpunk 2077: Phantom Liberty på PC.

PS! Dette er egentlig en lyd-podcast. YouTube-versjonen er et resultat av at mange ønsket den.

Spalter:

0:00 - Velkommen til episode 444
7:32 - Ukens hotteste
42:18 - Level Ups spilleliste
1:26:10 - Ukens anbefaling
1:29:46 - Nyheter
1:45:25 - Spørsmål og svar

----------

Liker du tingene vi lager? Har du lyst til at vi skal fortsette med det? I så fall må du gjerne støtte oss på Patreon! http://patreon.com/levelupnorge

Bli med oss live (og se stream-opptak) på http://twitch.tv/levelupnor

Bli med i Discorden vår på http://discord.gg/levelupnorge

HOT HOT HOT! NY MERCH-BUTIKK! http://shop.spreadshirt.no/levelupnorge/

Level BackUp

Siste fra forsiden