Podcast

Level BackUp #436 – Lords of the Fallen, Redd Barna-stream, PS5 Slim, million-dryss til norske spill

Rune og Svenz har spilt det Dark Souls-inspirerte LORDS OF THE FALLEN, og kommer tilbake til virkeligheten med historier om en ganske så fantastisk opplevelse. Det blir også mer om indie-perlen COCOON nå som Frida er tilbake.

Vi forbereder oss også på 24-timers livestream for TV-aksjonen til Redd Barna, hvor det samles inn penger til å hjelpe barn rammet av krig. Vi går gjennom programmet og gleder oss til et viktig og spennende døgn!

Sony har avduket en slankere versjon av PS5, NFI har fått 10 nye millioner på statsbudsjettet til å støtte norske spill, det er førslippfestival på Steam igjen (med flere norske storspill!), Activision Blizzard-oppkjøpet til Microsoft ser nå ut til å bli gjennomført denne uken (med varslet storslipp av spill til Game Pass), toppsjefen i Unity har gått av, Cinemateket har en superspennende visning av en dansk dokumentarfilm om arkadespill, det skal bli TV-serie av Cyberpunk 2077 og så videre.

Fullstappet episode loves!

OBS! Få med deg vår 24-timers livestream i forbindelse med TV-aksjonen 2023! Den skjer hos Redd Barna fredag 13. oktober fra 12:00, og sendingen kan du se på twitch.tv/levelupnor

I denne YouTube-versjonen av podcasten ser du Rune spille starten av PS5-versjonen av Lords of the Fallen i quality-modus (spillet har også en framerate-modus med 60 fps).

PS! Dette er egentlig en lyd-podcast. YouTube-versjonen er et resultat av at mange ønsket den.

Liker du tingene vi lager? Har du lyst til at vi skal fortsette med det? I så fall må du gjerne støtte oss på Patreon! http://patreon.com/levelupnorge

Bli med oss live (og se stream-opptak) på http://twitch.tv/levelupnor

Bli med i Discorden vår på http://discord.gg/levelupnorge

HOT HOT HOT! NY MERCH-BUTIKK! http://shop.spreadshirt.no/levelupnorge/

Level BackUp PlayStation 5

Siste fra forsiden