Podcast

Level BackUp #435 – Assassin’s Creed Mirage, Cocoon, Forza Motorsport

Karl og Rune har spilt Assassin’s Creed Mirage. Målet til Ubisoft er å gjenskape magien fra seriens opphav, med skarpt fokus på sniking og færre tunge rollespill-elementer. I episoden får du vite hvor godt Rune og Karl mener de har lykkes med det!

Rune har også spilt det nydelige indiespillet Cocoon, han har tatt platinum i Lies of P og fått presset inn en liten dose Forza Motorsport. Karl har kjørt det nye raidet i Final Fantasy XIV og Nick har fullført Starfield så til de grader.

Vi diskuterer også om det er greit å ta 300 kroner for en Ultimate Team-kortpakke i EA Sports FC (nå kan du gjette om vi er positive eller negative til det…), vi går gjennom de mange og vonde nedskjæringene i spillbransjen om dagen og du får møte vår nye praksis-medarbeider Andreas. Blant mye annet!

OBS! Få med deg vår 24-timers livestream i forbindelse med TV-aksjonen 2023! Den skjer hos Redd Barna fredag 13. oktober fra 12:00, og sendingen kan du se på twitch.tv/levelupnor

I denne YouTube-versjonen av podcasten ser du Rune spille Assassin’s Creed Mirage – opptaket starter etter prologen.

PS! Dette er egentlig en lyd-podcast. YouTube-versjonen er et resultat av at mange ønsket den.

Liker du tingene vi lager? Har du lyst til at vi skal fortsette med det? I så fall må du gjerne støtte oss på Patreon! http://patreon.com/levelupnorge

Bli med oss live (og se stream-opptak) på http://twitch.tv/levelupnor

Bli med i Discorden vår på http://discord.gg/levelupnorge

HOT HOT HOT! NY MERCH-BUTIKK! http://shop.spreadshirt.no/levelupnorge/

Level BackUp

Siste fra forsiden