Podcast

Level BackUp #428 – Turbo Overkill, Baldur’s Gate 3, Pokemon Trading Card Game, Steam Deck

Rune har spilt boomer-shooteren Turbo Overkill og Karl har oppnådd det tilsynelatende umulige i Pokémon Sleep. I tillegg har han kastet seg over nyutgivelsen av Game Boy-spillet Pokémon Trading Card Game og spilt (mye) mer Baldur’s Gate 3.

Ellers i podcasten markerer vi at det håndholdte spillmaskinen Steam Deck endelig er tilgjengelig i norske butikker (men den prisen da!), vi diskuterer hvor rettferdig det var at mange ble kastet ut av Pokémon World Championship på grunn av hackede teams, vi har fått vite historien som leder opp til handlingen i Starfield, vi gleder oss til Savant Ascent Remix og vi diskuterer nye Microsoft-verktøy for håndtering av trakasserin. Blant mye annet!

I denne YouTube-versjonen av podcasten ser du først Rune spille Turbo Overkill og så ser du Karl spille nyutgivelsen av Game Boy-spillet Pokémon Trading Card Game.

PS! Dette er egentlig en lyd-podcast. YouTube-versjonen er et resultat av at mange ønsket den.

Liker du tingene vi lager? Har du lyst til at vi skal fortsette med det? I så fall må du gjerne støtte oss på Patreon! http://patreon.com/levelupnorge

Bli med oss live (og se stream-opptak) på http://twitch.tv/levelupnor

Bli med i Discorden vår på http://discord.gg/levelupnorge

HOT HOT HOT! NY MERCH-BUTIKK! http://shop.spreadshirt.no/levelupnorge/

Pokémon Level BackUp

Siste fra forsiden