Podcast

Level BackUp #418 – Zelda, Diablo IV, GTA6-rykter, 17. mai, Playstation Showcase

Vi holder oss fortsatt unna de store spoilerne fra The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, men nå har også Karl og Frida fått en uke med spillet (sammen med over 10 millioner andre spillere verden over) og det preger også ukens episode av podcasten.

Vi er ellers innom EU-godkjenningen av Microsofts ønske om å kjøpe opp Activision Blizzard, vi går gjennom hvordan fiender skaleres til din rollefigur i Diablo IV, vi teller opp hvor mange is det ble på nasjonaldagen, vi gleder oss til å se Apeks i aksjon i Major-turneringen i CS:GO i helgen og vi oppsummerer Spillexpo i Stavanger og sluttspillet i Telialigaen.

Dessuten gleder vi oss til Playstation Showcase neste uke, vi er spente på hva Amazon Games får til med et helt nytt Ringenes herre-MMO, Take-Two mer enn antyder at Grand Theft Auto 6 vil komme ut neste år, det lovende skytespillet Arc Riders har skiftet sjanger og mye mer.

God helg!

I denne YouTube-versjonen av podcasten ser du Karl spille Darkest Dungeon 2.

PS! Dette er egentlig en lyd-podcast. YouTube-versjonen er et resultat av at mange ønsket den.

Liker du tingene vi lager? Har du lyst til at vi skal fortsette med det? I så fall må du gjerne støtte oss på Patreon! http://patreon.com/levelupnorge

Bli med oss live (og se stream-opptak) på http://twitch.tv/levelupnor

Bli med i Discorden vår på http://discord.gg/levelupnorge

HOT HOT HOT! NY MERCH-BUTIKK! http://shop.spreadshirt.no/levelupnorge/

Level BackUp

Siste fra forsiden