Podcast

Level BackUp #417 – ZELDA, Darkest Dungeon 2, Bugsnax, Backpack Hero, Diablo IV

Rune har over 100 timer med The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, og forteller om sin opplevelse så spoilerfritt som mulig. De andre er ikke misunnelige i det hele tatt. Og Rune passer på å ikke gni det inn. He’s just that kind of guy.

Både Karl og Svenz har spilt Darkest Dungeon 2, Karl har dempet Zelda-savnet med (sjekker notatene) Bugsnax? Svenz koser seg med Backpack Hero. Og vi tar farvel med praktikant Sebastian, som har blitt miljøskadet til å nå være 50 timer uti Elden Ring etter ni måneder hos oss.

Vi har dessuten sett Guardians of the Galaxy 3 på kino, vi spekulerer rundt Game Freaks nye spillprosjekt på svært sviktende grunnlag, vi diskuterer sesong- og battle pass-planene til Diablo IV og mye mer.

God Zelda-helg, alle sammen!

I denne YouTube-versjonen av podcasten ser du Rune spille starten av The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Opptaket starter etter den filmatiske intro-sekvensen i spillet.

PS! Dette er egentlig en lyd-podcast. YouTube-versjonen er et resultat av at mange ønsket den.

Liker du tingene vi lager? Har du lyst til at vi skal fortsette med det? I så fall må du gjerne støtte oss på Patreon! http://patreon.com/levelupnorge

Bli med oss live (og se stream-opptak) på http://twitch.tv/levelupnor

Bli med i Discorden vår på http://discord.gg/levelupnorge

HOT HOT HOT! NY MERCH-BUTIKK! http://shop.spreadshirt.no/levelupnorge/

Level BackUp

Siste fra forsiden