Podcast

Level BackUp #373 - Final Fantasy XVI, Resident Evil 4 remake, Stray, Pokemon, Sonic

Det er litt av en episode vi har kokt sammen denne uken, skal vi si dere! Du får alle nyhetene fra nattens Sony-pressekonferanse, inkludert Resident Evil 4 Remake, Resident Evil Village til PSVR2, masse fersk gameplay fra Final Fantasy XVI, lanseringsdato for katte-spillet Stray og mye mer.

DESSUTEN har både Sonic Frontiers og Pokemon Scarlet og Violet blitt avduket i all sin prakt i uken som har gått, og det er mulig vi har litt å si om det vi har sett der også. Som om ikke det er nok, har vi gått gjennom den ferske rapporten fra Forbrukerrådet og andre forbrukerorganisasjoner i Europa om lootbokser, pay-to-win-mekanikker og mikrotransaksjoner i spill også. Der kommer det gode argumenter for både forbud og regulering.

Vi er også innom helgens Telialigaen-finaler, litt snakk om NRKs gaming-satsing LL35, Love, Death + Robots-serien på Netflix, mer Bo Burnham-innhold på YouTube, The Wild Update til Minecraft og (tro det eller ei) mye mer.

God helg!

I denne YouTube-versjonen av podcasten ser du Karl spille Infernax og Rogue Legacy 2.

PS! Dette er egentlig en lyd-podcast. YouTube-versjonen er et resultat av at mange ønsket den.

Liker du tingene vi lager? Har du lyst til at vi skal fortsette med det? I så fall må du gjerne støtte oss på Patreon! http://patreon.com/levelupnorge

Bli med oss live (og se stream-opptak) på http://twitch.tv/levelupnor

Bli med i Discorden vår på http://discord.gg/levelupnorge

HOT HOT HOT! NY MERCH-BUTIKK! http://shop.spreadshirt.no/levelupnorge/

Pokémon Level BackUp

Siste fra forsiden