Podcast

Level BackUp #333 - Psychonauts, Hades, topp 3x3, Fortnite Impostors, Pokémon

Tre #guttafolkens med hver sin topp 3-liste over de beste treer-spillene i episode nummer 333! Ellers i ukens podcast har Rune spilt Psychonauts 2, men siden han ikke kan snakke om det ennå blir det en fin prat om det originale Psychonauts-spillet fra 2005 og kjernekaren Tim Schafer.

Rune har også kommet godt i gang med Hades på PS5, Karl nærmer seg den dramatiske slutten på første spill i Ace Attorney Chronicles og Frida har vært på spill i virkeligheten.

Vi er også i en slags lykkerus etter feiende flotte liveshows på Eldorado, vi diskuterer Among Us-inspirasjonen bak Fortnite Impostors, vi går gjennom nyhetene fra Nintendos Pokémon-direct og vi tar for oss nyheten om at Dr. Disrespect nå skal lage spill.

Som toppen på kransekaka får du en nydelig og skummelt detaljert gjenfortelling av en rar drøm Karl hadde nylig.

I denne YouTube-versjonen av podcasten ser du først Karl spille starten av The Legend of Zelda: Skyward Sword på Switch og så spiller Rune starten av Omno på PC.
--------------------------------
Liker du tingene vi lager? Har du lyst til at vi skal fortsette med det? I så fall må du gjerne støtte oss på Patreon! http://patreon.com/levelupnorge

Bli med oss live (og se stream-opptak) på http://twitch.tv/levelupnor

Bli med i Discorden vår på http://discord.gg/levelupnorge

HOT HOT HOT! NY MERCH-BUTIKK! http://shop.spreadshirt.no/levelupnorge/

Pokémon Level BackUp

Siste fra forsiden