Podcast

Level BackUp #308 - Hitman 3, RUST, 2021-spådommer, Microsoft Flight Simulator, Ring Fit Adventure

Rune er tilbake og har mye på hjertet om alt fra Hitman 3 til Cobra Kai, Demon’s Souls på PS3 og platinum-kos i Assassin’s Creed Valhalla. Frida og Karl er støle etter å ha spilt Ring Fit Adventure og Frida er i tillegg imponert av Microsoft Flight Simulator.

Ellers i podcasten ser vi nærmere på den plutselige megasuksessen til 2013-spillet RUST, vi diskuterer tilstanden til den norske spillbransjen, vi går innom EU-dommen Valve nekter å godta og vi synser rundt fremtiden til CD Projekt Red.

Som om ikke det var nok, har vi også satt sammen en bunke spådommer for hva som vil skje i spillåret 2021. Og Rune får samtidig muligheten til å gå gjennom de spillene HAN gleder seg mest til i år, etter at Karl og Frida (og Nick!) hadde sine lister for to uker siden.

God helg!

I denne YouTube-versjonen av podcasten kan du se Rune spille det første oppdraget i Hitman 3.

PS! Dette er egentlig en lyd-podcast. YouTube-versjonen er et resultat av at mange ønsket den.

Liker du tingene vi lager? Har du lyst til at vi skal fortsette med det? I så fall må du gjerne støtte oss på Patreon! http://patreon.com/levelupnorge

Bli med oss live (og se stream-opptak) på twitch.tv/levelupnor

Bli med i Discorden vår på discord.gg/levelupnorge

Har du lyst på litt offisielt Level Up-stæsj? Kjøp musematter, t-skjorter, plakater og sånt på http://fanbase.no/collections/level-up

Level BackUp

Siste fra forsiden