Podcast

Level BackUp #296 - Assassin’s Creed Valhalla, Spider-Cat, Mesmer, Xbox Series X launch lineup

Spider-Cat har tatt internett med storm, og stormen feier naturlig nok innom vår podcast-redaksjon også. Rune har spilt Assassin’s Creed Valhalla (no big deal, liksom) og det norske spillet Mesmer, Karl har spilt sesong to i Fall Guys og Nick stanger mot endgame-innholdet i Genshin Impact mens han prøver å motstå kjøpsknappen til Baldur’s Gate 3.

Ellers har Microsoft endelig kommet med hele listen over lanseringsspill til Xbox Series X, Sony har vist frem brukergrensesnittet på PS5 og hvilke muligheter du får der, det norske spillet Mørkredd kommer på Xbox Series X i desember, World of Warcraft har fått en level squish og Karl har laget ny quiz.

Og så snakker vi om vår nye Discord-kanal, målet om å få ansatt Nick og nye, tøffe mål på Patreon. God helg!

I denne YouTube-versjonen av podcasten kan du se Karl gjøre et barskt sisteboss-run i Hades og litt fra Halloween-eventet i Destiny 2.

PS! Dette er egentlig en lyd-podcast. YouTube-versjonen er et resultat av at mange ønsket den.

Liker du tingene vi lager? Har du lyst til at vi skal fortsette med det? I så fall må du gjerne støtte oss på Patreon! http://patreon.com/levelupnorge

Har du lyst på litt offisielt Level Up-stæsj? Kjøp musematter, t-skjorter, plakater og sånt på http://fanbase.no/collections/level-up

Level BackUp

Siste fra forsiden